tűzeset

2021.03.20. 19:20

Tűz a nagykanizsai kenyérgyárban: a Kanizsa Pékség vezérigazgatója közölte a részleteket – Frissítve

Csomagolóanyagok kaptak lángra a kenyérgyár raktárában, a Kinizsi utcában.

Horváth-Balogh Attila

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral kezdték meg a lángok oltását, ennek köszönhetően a keletkezett tüzet rendkívül rövid idő alatt sikerült megfékezniük.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap
Fotó: ZMKI

Frissítés 2021. 03. 20:

A Kanizsa Pékség vezérigazgatója szombaton tájékoztatta a zaol.hu-t a tűzesettel kapcsolatban. Közleményét változtatás nélkül közüljök:

„Szeretnénk tájékoztatni a közvéleményt és partnereinket a Kanizsa Pékségnél 03. 18-án történt tűzesettel kapcsolatban. Csomagoló üzemünkben 1 raklap kartonpapír kapott lángra, a keletkező tüzet a dolgozók lélekjelenlétének és a tűzoltók szakszerű munkájának köszönhetően gyorsan sikerült megfékezni. Az anyagi károk felvétele folyamatban van, de annyit már most közölhetünk, hogy társaságunk a körülményekhez képest nem szenvedett jelentős veszteséget. Takarítást követően a termelésünk helyreállt és azóta is zökkenőmentesen működik. Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani dolgozóinknak és a nagykanizsai tűzoltóknak a helytállásukért.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában