meglopta

2021.03.17. 07:00

Kávéval kábította el áldozatát a tormaföldei nő

Szerelmi légyottra hívta az interneten megismert szlovén férfit, majd elkábította és meglopta a fiatal magyar nő.

Arany Gábor

A nemrég vádemelésig jutott büntetőügyről a megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba adott tájékoztatást.

Eszerint a történtek idején 36 éves tormaföldei nő és a szlovén férfi 2019 júliusában ismerkedtek meg az egyik internetes közösségi oldalon, ahol a magyar nő előbb Maria O, majd O Elizabeth néven regisztrált. A nővel a szlovén férfi kezdeményezte a kapcsolatot, majd pár napos levelezést követően megbeszélték, hogy Bánokszentgyörgyön személyesen is találkoznak.

Ennek megtörténte után – amin megjelent a tormaföldei nő barátnője is – késő este együtt elmentek Tormaföldére, a nő lakására. A szlovén férfi itt a ház előtt leállította az autóját, bezárta, a jármű indítókulcsát a zsebébe tette, azonban a kocsi vezető oldali ablaka – műszaki hibája miatt – lehúzva maradt. A lakásban hármasban beszélgettek, poharazgattak, eközben a háziasszony folyamatosan „ismerkedési lehetőséget”, illetve azt ajánlotta a szlovén férfinak, hogy vonuljanak el kettesben a hálószobába, amit a vendég nem is utasított el. Beszélgetés közben a tormaföldei nő főzött egy kávét is, amibe azonban két szem nyugtató tablettát tett. A szer hatott, mert a férfi a fekete elfogyasztása után röviddel el is bódult. A vendéglátója ezt követően az utcán álló gépkocsijából eltulajdonított több szerszámot: sarokcsiszoló gépet, vízmértéket, ütvefúrót, lézeres távolságmérőt, valamint egy napszemüveget és egy mobiltelefont, ezzel nyolcvanezer forintot meghaladó kárt okozva.

A tormaföldei nő ellen a lenti ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában