befejezték a nyomozást

2021.02.24. 14:02

Három autó ütközött össze a 74-es főúton Zalaegerszegnél

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy gersekaráti nő közlekedett személyautóval 2020. december 3-án 7 óra 55 perckor a 74-es számú főúton Egervár irányából Zalaegerszeg felé. A 76-os számú főút kereszteződéséhez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasításának ellenére behajtott az útkereszteződésbe, ahol összeütközött a neki balról érkező személygépkocsival. Az ütközés hatására a kereszteződésbe behajtó jármű irányíthatatlanná válva nekiütközött a 76-os számú főúton közlekedő autó bal oldalának, majd az úttesten keresztbe fordulva állt meg. A baleset során a gersekaráti nő személyautójában jobb elöl helyet foglaló utas nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, a sofőr a baleset során könnyen sérült meg, őt a rendőrök az eljárás során közúti baleset okozása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában