Bántalmazás

2020.11.12. 12:19

Meglökte, majd megütötte a buszsofőrt – a keszthelyi rendőrök őrizetbe vették

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 24 éves baki férfi ügyében.

police.hu

Forrás: Feol.hu

Fotó: Elekes Gergő

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. november 11-én 16 óra 30 perc körül Keszthelyen, az autóbusz-pályaudvaron egy utas szóváltásba keveredett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjével. A vita tettlegességig fajult, melynek során a 24 éves baki férfi meglökte, majd megütötte a sofőrt, közben folyamatosan szidalmazta. Az autóbusz vezetője a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett – írja a police.hu.

A garázda személyt a rendőrök személyleírás alapján fél órával később Keszthely belterületén elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés elkövetése miatt. A bántalmazó beismerő vallomást tett, őt a keszthelyi rendőrök őrizetbe vették.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában