vádemelés

2020.10.27. 07:00

Féltékenységből bántalmazás: megverte a nagykapornaki barátnőjét

Féltékenységből tettlegességig fajuló veszekedés kerekedett, a magáról megfeledkezett fiatal férfi ellen nemrég emeltek vádat.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba által ismertetett történet szerint a 2019 novemberétől kezdve párkapcsolatban álló 20 éves tapolcai férfi és nagykapornaki barátnője ez év május közepén több napot együtt töltött Tapolcán. Innen május 17-én délután a fiatalember autóval akarta kedvesét hazavinni. Útközben azonban a férfi féltékenysége miatt összevesztek. Többször meg is állt a gépkocsival, majd az indulatok csillapodtával újra elindultak. A vita közöttük azonban újra és újra fellángolt, sőt annyira eldurvult, hogy a férfi a tettlegességtől sem riadt vissza.

A pár ismétlődő veszekedések után jutott el Nagykapornakra, de a nő nem jutott haza, mert az ott támadt újabb veszekedésben a férfi autójába lökte kedvesét, majd kirobogott a faluból, és egy lakatlan, erdős területnél állt meg. Itt csak dulakodás árán tudott kiszabadulni az autóból a nő, de nekivadult párja ekkor is többször bántalmazta, majd elhajtott a helyszínről. A fiatal nőt arra autózó házaspár juttatta biztonságba.

A fiatalember ellen az egerszegi járási ügyészség személyi szabadság megsértése és testi sértés miatt emelt vádat.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában