Látta a balesetet?

2020.05.20. 13:49

Présháznak ütközött, majd elhagyta a helyszínt egy autós Pusztamagyaród külterületén

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

police.hu

Forrás: police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást folytat egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt. Pusztamagyaród külterületén, a Külső hegyi úton közlekedett egy ismeretlen személy 2020. május 8-án 18 óra 30 perc és május 15-én 11 óra között ismeretlen forgalmi rendszámú, Toyota Hilux típusú gépkocsival, amikor nekiütközött egy út melletti présháznak, amelyben jelentős anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó járművezető ezt követően a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül eltávozott.

Fotó: police.hu

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában