fák közé szorult egy autó

2019.12.20. 14:10

Ketten meghaltak Zalaegerszeg határában – Frissítve

Pénteken kora délután egy BMW típusú személyautó a ságodi tetőn haladva az iparterület leágazásánál megcsúszott, letért az útról és több fának is nekiütközött.

Magyar Hajnalka, police.hu

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Az autóban tartózkodók közül ketten a helyszínen életüket vesztették, egy harmadik személyt kórházba szállítottak.

 

Megszűnt az útlezárás

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 38 éves, zalaegerszegi férfi közlekedett BMW típusú személygépkocsival a 74106-os számú úton Zalaegerszeg irányába, amikor haladása során eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért az útról, majd fának ütközött. A baleset során a jármű vezetője és a gépkocsiban hátul utazó utas a helyszínen elhunyt. A személygépkocsi jobb első utasát kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés a balesettel érintett útszakaszon befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2019. december 20-án 16 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében a közlekedés szabályait tartsák be, és a megváltozott út-, időjárási és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek! – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában