78 éves nő életét vesztette

2018.08.04. 07:36

Halálos baleset történt péntek este a 76-os főúton, Sármellék külterületén

A balesetben egy 78 éves nő életét vesztette, teljes útlezárás mellett tartott a szemle és a műszaki mentés tegnap este.

Magyar Hajnalka

Pénteken este negyed 10 körül személyautó ütközött traktorral Sármellék külterületén. A balesetben egy 78 éves nő életét vesztette – tájékoztat a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelem honlapja.

A személyautó a 76-os főúton haladt Sármellék irányába, amikor a 14. kilométerszelvénynél, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy traktornak. A gépkocsi vezetője beszorult az autóba, őt feszítővassal kiszabadították a keszthelyi hivatásos tűzoltók, ám a mentők már nem tudták megmenteni az életét. A traktor vezetője nem sérült meg.

A baleset helyszínén a katasztrófavédelem szakemberei és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók nyújtottak segítséget. Az érintett útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta. A forgalom éjfél körül indulhatott meg újra.

2018. augusztus 3-án 21 óra 15 perc körül a 76-os főúton közlekedett személyautójával egy 78 éves nő Sármellék irányába, amikor a 14. kilométerszelvényben, Sármellék külterületén, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy traktornak.

A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. Tudtuk meg a police.hu oldaláról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában