Lángra kapott

2018.06.02. 18:43

Két melléképület gyulladt ki Hosszúvölgyön – Állatok pusztultak el – Frissítve

Kiskutyák és malac égett halálra abban a tűzben, ami szombat késő délután történt. Hosszúvölgyön. Az oltási munkálatokat a bejelentést követően azonnal megkezdték a nagykanizsai hivatásos tűzoltók több jármű fecskendővel.

Szabó Zsófia

A falu központjában lévő családi ház melléképületei kaptak lángra. Több állat vált a lángok martalékává. A házban lakó pár nem tartózkodott otthon, amikor – ezidáig ismeretlen okok miatt – tűz ütött ki a a melléképületekben.

Fotók: Szabó Zsófi

A szomszédok értesítették a tűzről a lakás tulajdonosait. Egyúttal több állatot is kiengedtek, így ők nem pusztultak el a tűzben. Viszont a kennelben lévő kiskutyákra, csüngőhasú malacra elszenesedve találtak gazdáik. Az előzetes hírekkel ellentétben kecskék és birkák nem égtek meg.

A melléképületekben sok szerszám, különböző kerti eszközök voltak, amik szintén porrá égtek. Továbbá gázpalackok is voltak a helyiségekben, amik, szerencsére, nem okoztak még nagyobb bajt. A kár nagyságát a ház tulajdonosai sem tudják megbecsülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában