Diagnosztikai eszközöket vásároltak a vállalkozók

2023.06.06. 12:30

Adomány a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak

Közel négymillió forint értékben nyolc darab diagnosztikai orvosi eszközt adományozott a Zrinszki Alapítvány több mint 30 vállalkozóját tömörítő Zalaegerszegi Patrióta Klubja a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak.

Mozsár Eszter

A képen balról jobbra Tóth Károly és Horváth István (az Alutech World Kft ügyvezetői), Zrinszki Mónika (a Zrinszki Alapítvány kuratóriumi elnöke) és Dr. Török László (a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Fül–Orr–Gégészeti és Fej–Nyaksebészeti Osztály osztályvezető főorvosa).

Forrás: ZH

A készülékeket (véroxigén- és pulzusmérő, felkaros okos-vérnyomásmérő, fonendoszkópos vérnyomásmérő, hordozható led fényforrás, fejpántra szerelt akkumulátor) a Fül–Orr–Gégészeti és Fej–Nyaksebészeti Osztály vezetője, Dr. Török László osztályvezető főorvos vette át a napokban. A civil szervezet rendszeresen támogatja az intézményt, s a Belga Mikulás udvarban immáron hat éve külön napot szerveznek az egészségügyi dolgozók gyermekeinek.

A diagnosztikai eszközök
Forrás: ZH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!