Szponzorált tartalom

2021.01.27. 19:21

Wilo – egy megbízható német márka

Az európai székhelyű cég, a Wilo, a vízgazdálkodás és az épülettechnika területén szolgálja ki széleskörűen a vevők igényeit. Teszi mindezt a legnagyobb körültekintéssel, verhetetlen professzionalizmussal, innovatív köntösben. A dortmundi vállalkozás megalakulása 1872-be vezet minket vissza. Az eltelt közel másfél évszázad alatt a Wilo sorra aratta a babérokat és sikert-sikerre halmozva vált a szférában az egyik legmegbízhatóbb gyártóvá. Napjainkban több mint 50 országban képviselteti magát.

Plumber in uniform holds water pump at showcase in plumbering store. Man buying sanitary engineering in shop

Komplex technológia egyszerűsített kivitelezésben

A folyamatosan fejlődő technológiai megoldások természetesen az épülettechnika és a vízgazdálkodás területeit sem hagyták érintetlenül. A Wilo lépést tartott a korral, sőt, nem túlzunk, ha kijelentjük, a profi vállalat mindig egy lépéssel előrébb járt a konkurenciától. Az általuk gyártott berendezések tulajdonképpen a legprofibb technikával készült modern produktumok, amelyek alkalmazása mégis egyszerű és felhasználóbarát.

A Wilo berendezések energiahatékonyak

Napjainkban az energiabarát elvek, a zöld módszerek szerencsére nem múló trendek. Végre ráébredtünk arra, hogy a Föld tartalékai nem kimeríthetetlenek és szükség van az olyan energiahatékony megoldások adaptálására, amelyek óvják a környezetet, csökkentik az ökológiai lábnyomunkat, nem utolsósorban pedig az átlagemberek pénztárcájának is kedveznek. Ezen eszmék a Wilo által készített szivattyúkat és intelligens vezérlő eszközöket is jellemzik.

Német precizitás, avagy a Wilo szivattyúk kvintesszenciája

A német gyártású eszközök kifejezetten precíz kivitelezése és megbízható működése világszinten ismert. Nem képeznek kivételt ez alól a szóban forgó vállalat produktumai sem. A dortmundi csapat által gyártott berendezésekre bátran rábízhatjuk magukat, mert azokban garantáltan nem fogunk csalódni.

Színes spektrumon mozgó szivattyú választék

A profi gárda a szivattyúk roppant széles skáláját kínálja, ezáltal is lefedve a szintén gazdag spektrumon mozgó vásárlói igényeket. Keressünk akár többfokozatú egységet, esetleg centrifugál szivattyút, a színes termékpalettán egészen biztosan megtaláljuk azt a berendezést, ami tökéletesen megfelel majd a céljainknak.

A Wilo megelőzi a saját korát

A német cég villámgyorsan és tűpontosan reagál a világ változásaira, különös tekintettel globalizációra, a városiasodásra és a rendelkezésünkre álló, meg nem újuló energiaforrások rohamléptékű csökkenésére. Így a Wilo az emberek mindennapjait gördülékennyé, a környezetet, ezáltal pedig a világot is élhetőbb hellyé teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!