Megnyitották

2019.09.02. 08:30

Új lapszabászati üzemet avattak Nagykanizsán

Új asztalos- és lapszabászati üzemet avattak szombaton a Vár úton. A Creative Carpenters Kft. nagykanizsai telephelyére a cég leendő partnereit is meghívták.

Pásztor András

Kálcsics Ferenc ügyvezető, Cseresnyés Péter államtitkár, Mozsdényi Antal értékesítési igazgató és Dénes Sándor polgármester a telephely avatásán Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Mint azt Kálcsics Ferenc ügyvezető elmondta: az 1650 négyzetméteres csarnokban az általuk készített és forgalmazott bútoroknak bemutatótermet is kialakítottak, illetve a gyártócsarnokban a 21. század követelményeinek megfelelő lapszabász- és élfóliázó gépeken végzik a munkát. Az új telephely megnyitásával több mint 20 munkahely létesült.

Kálcsics Ferenc ügyvezető, Cseresnyés Péter államtitkár, Mozsdényi Antal értékesítési igazgató és Dénes Sándor polgármester a telephely avatásán Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az avatáson részt vett Cseresnyés Péter államtitkár, aki köszöntőjében rámutatott: az elmúlt 3–4 esztendőben több mint ezer új munkahely létesült városszerte, ráadásul ezek döntő többségét helyi és környékbeli kisvállalkozások hozták létre.

– Hónapokon belül elkezdődik az ipari park bővítése, hogy lehetőséget teremtsünk újabb vállalkozások, cégek letelepedéséhez – mondta az államtitkár, aki felhívta a jelenlévő vállalkozások képviselőinek figyelmét a még mindig rendelkezésre álló telephelybővítést, illetve eszközbeszerzést szolgáló pályázatokra.

Dénes Sándor polgármester szintén örömtelinek nevezte a telephely létrejöttét. Mint mondta: a kanizsai bútorgyártásnak nemcsak múltja, de jövője is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!