Ismeretségük 15 évre nyúlik vissza

2023.10.14. 15:00

Havasi Balázs zongoraművésszel találkoztak a tornyiszentmiklósi kórus tagjai

Korosa Titanilla

A tornyiszentmiklósiak Veszprémben.

Fotó: ZH

A tornyiszentmiklósi Kerti Sándor Kulturális Egyesület tagjai még szeptember végén látogattak el Havasi Balázs koncertjére a Veszprém Arénába, ahol személyesen is találkoztak a világhírű zenésszel. A zongoraművész és a tornyiszentmiklósi kórus tagjainak ismeretsége 15 évre nyúlik vissza, Havasi Balázs 2008-ban adott hangversenyt a tornyiszentmiklósi templomban, az akkoriban tervezett felújítási munkák költségeit támogatta a koncerttel. A művész és a civil szervezet tagjai most újra találkoztak és örömmel üdvözölték egymást.

A veszprémi koncert nagy élményt nyújtott a tornyiszentmiklósiaknak, az arénában egy eddig még nem látott tánc- és lézershow, illetve kizárólag ehhez a műsorhoz továbbfejlesztett digitális fény- és látványvilág fogadta a közönséget. A 2023-as országos arénaturné programjában a népszerű tételek mellett több ősbemutató is helyet kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában