Délelőtt 10 órától várják a zenekedvelőket

2023.02.22. 14:01

Szombaton újra lemezbörze lesz Zalaegerszegen

Több hónapos szünet után ismét lesz bolhapiac jellegű Lemezbörze Zalaegerszegen, ráadásul a szombati rendezvény új helyszínre is költözik. Ezúttal a Göcseji Tudásközpont ad helyet a rendezvénynek.

Gyuricza Ferenc

Tavaly még a Magyar Szakszervezeti Szövetség székházában tartották a rendezvényt, amely idén új helyszínre költözik

Forrás: Gyuricza Ferenc / ZH-Archívum

Minderről a főszervező Göncz Tamás beszélt lapunknak. Elmondta: az már a negyedik olyan alkalom lesz, aminek koordinálását magára vállalta. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre növekvő az érdeklődés a hanghordozók, különösen az idehaza bakelitnek nevezett vinyl lemezek iránt.  

– Már a legutóbbi alkalom megmutatta, hogy kinőttük a régi helyünket, ezért döntöttünk a költözés mellett, illetve abban is bízunk, hogy a piacra látogatók között is akadnak majd olyan személyek, akik érdeklődést mutatnak a börze iránt. Ezért a kezdési időpontot is előbbre hoztuk, már délelőtt 10 órától várjuk a zenekedvelőket – tette hozzá Göncz Tamás.  

A börzén várhatóan legnagyobb számban megjelenő bakelitek mellett kazetták, CD-k és DVD-k között is válogathatnak majd az érdeklődők. Emellett a szervezők lehetőséget biztosítanak a vinyl lemezek szakszerű tisztítására, mosására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!