Program

2023.01.10. 19:00

EMK tréning lesz vasárnap Zalaegerszegen

Kritikamentes őszinteség, empatikus jelenlét, a kritika fogadása, a szeretet kifejezésének módjai. Ennek elsajátítását kínálja az a tréning, amelyet január 15-én, vasárnap tart a Keresztury VMK-ban Rambala Éva, az EMK (erőszakmentes kommunikáció) hazai szakértője.

Arany Horváth Zsuzsa

Rambala Éva, az erőszakmentes kommunikáció hazai szakértője

Forrás: ZH

Az erőszakmentes kommunikáció módszerét az amerikai túszmentő pszichológustól, Marshall Rosenbergtől tanuló nemzetközi tréner számos alkalommal segítette már a zalai pedagógusokat, nemrég mi is készítettünk interjút vele ukrajnai tanfolyamának tapasztalatairól, ezúttal a zalaegerszegi „Viruló Kert” Baráti Egyesület meghívására érkezik a zalai megyeszékhelyre.

A baráti egyesület tagjai és a módszer iránt érdeklődők vasárnap 9 órától délután 5-ig lehetőséget kapnak arra, hogy játékos keretek között vizsgálhassák meg saját érzéseiket, szükségleteiket, szociális attitűdjeiket, megtanulhatják, hogy gondoskodjanak saját jól létükről, miközben figyelnek a körülöttük lévőkre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!