Kismamafotózásra érkezett, megkérték a kezét

2022.09.14. 09:30

Meglepetés lánykérés helyszíne volt nemrégiben az Újudvar Motocross - Enduro Park

A nagykanizsai Hóbor Zoltán kipróbálta már a terepkerékpározást, újabban a krosszmotor nyűgözi le, és gyakran az újudvari nyomvonalon tökéletesíti tudását.

Benedek Bálint

Hosszas tervezés és szervezés előzte meg a nagy pillanatot

Forrás: Németh Barnabás

– Hosszas tervezés és szervezés előzte meg a nagy pillanatot – mesélte Zoltán. – Idén októberben ünnepeljük a negyedik évfordulónkat, jóban rosszban kitartunk egymás mellett. Megismerkedésünk óta a motorozás szinte mindennap jelen van az életünkben, ezért mindenképpen hasonló környezetben szerettem volna lenyűgözni a szerelmemet, úgy, hogy ő ne számítson rá. Ebben nagy segítségemre volt a pálya építője, a park üzemeltetője, Jakab Dávid, aki hihető háttérsztorival állt elő. A terv a következő volt: Zsófi kismamafotózása kedvéért kicsit leállították a krosszpálya "forgalmát", hogy a szép háttér előtt és a motoromat felhasználva jó fényképeket készítsenek. 

– A kedvesem pózolt a motoron, amikor odaléptem, térdre ereszkedtem, előkaptam a gyűrűt és megkértem a kezét – mosolygott. – Meglepődött és meghatódott, de persze azonnal igent mondott. Barátaink nélkül ez nem sikerült volna ilyen hatásosra, ezért óriási köszönet jár Kovács Eriknek és feleségének, Fodor Elizabetnek, valamint fotós barátunknak, Németh Barnabásnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!