Fontos a természetes kisugárzás

2022.03.08. 14:00

Zalai lányok! Március 22-ig még lehet nevezni a Tündérszépek 2022-es versenyére

A várvölgyi Volasek Tímea állt modellt a minap Pezzetta Umberto kollégánk fényképezőgépe előtt.

Benedek Bálint

Tímea kollégánkkal, Fehér Márk online szerkesztővel válogatta át az elkészült fotókat

Forrás: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Gőzerővel zajlik a Tündérszépek 2022-es szépségversenyének fotózása, vagyis még március 22-ig lehet nevezni a 18 és 29 év közötti hölgyeknek a zaol.hu oldalon is elérhető tunderszepek.hu portálon keresztül.

 

A szerkesztőségünk által készített portfóliófotózást – a többiekhez hasonlóan – Tímea is nagyon élvezte. A közös munka során javaslatokat, tanácsokat is kapott a pózokat, illetően, valamint fotós kollégáink ötletes beállításokkal tették feledhetetlenné a közös munkát. A fiatal szépséget lenyűgözte a stábtagok profi hozzáállása, könnyedsége, hiszen elmondása szerint igyekeztek oldott légkört teremteni, melyben vidáman és könnyedén elrepült a délután. A Tapolcán rendőrképzésen tanuló lány örült annak is, hogy a nővére is elkísérte, bátorította és biztatta, hogy a legjobb formáját mutassa meg az olvasóknak. Szerinte ez a viadal jó lehetőséget kínálhat az önbizalomhiánnyal küszködő lányoknak, hogy bebizonyítsák maguknak: büszkén vállalhatják a kisugárzásukat. Ezek a fényképek pedig minden filter nélkül a kisugárzásukat hangsúlyozzák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!