Szépségverseny

2022.03.06. 07:00

A várvölgyi Volasek Tímeával folytatódott a Tündérszépek fotózása (videó)

Január vége óta zajlik a fotózás a Zalai Hírlap stúdiójában, ahol szombaton délután a gyönyörű Volasek Tímea állt Pezzetta Umberto kamerája elé.

zaol.hu

Fotó: Fehér Márk

A 19 éves versenyző jelenleg a tapolcai Széchenyi István Baptista Technikumba tanul, rendészeti szakon, később pedig nyomozó szeretne lenni. Mint mondta, azért jelentkezett a versenyre, mert sokan dicsérik meg külsejét, és kíváncsi volt milyen eredményt érhet el egy szépségversenyen.

 

- Fotózáson eddig még sohasem jártam, de nagyon jól éreztem magam – árulta el a fiatal lány, aki nagyszerűen helytállt modellként fotósunk fényképezőgépe előtt.

 

- Szerintem megéri jelentkezni, mivel a lányok így maguk is meggyőződhetnek arról, milyen szépek. Ezáltal rengeteg önbizalmat lehet szerezni! – mondta Tímea.

 

A fiatal lány szabadidejében szeret kirándulni, olvasni és táncolni, s újabban az íjászatba is beleszeretett.

 

Még van lehetőség jelentkezni!   

 

A regionális fordulóval már elkezdődött a szavazás, ám a 2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés. Zalából is folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését!  Ne habozz, hiszen a mellett, hogy ingyen biztosítunk számodra egy profi fotózást, értékes nyeremények is várnak rád!

 

A részletekért és a nevezésért látogass el a tunderszepek.hu oldalra!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!