Törzshely 2022

2022.02.10. 07:00

Önnek is van olyan zalai törzshelye, ahová mindig szívesen tér be? Jelölje a játékra!

Olvasóink február 14-ig nevezhetik be kedvenc vendéglátóhelyüket új, Törzshely című játékunkra. Zaol.hu hírportálunkon várjuk a jelöléseket.

ZH

Önnek is van törzshelye, ahová mindig szívesen tér be?

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Mint már hírt adtunk róla, most induló játékunkban arra keresünk választ, hogy olvasóink szerint melyek a megye legjobb vendéglátóhelyei. Legyen szó kávézóról, cukrászdáról, étteremről, sörözőről, borozóról, pubról, büféről, zenés-táncos szórakozóhelyről, pizzériáról, fagyizóról, trendi bárról vagy hagyományos kis kocsmáról, ha elnyeri a közönség tetszését, máris érdemes a jelölésre. 

 

 

A településtípusokat tekintve három kategóriában: a megyeszékhelyről, más zalai városokból és megyénk községeiből is lehet vendéglátóhelyet ajánlani, olyat, ahová midig szívesen tér be a vendég, elégedett a kínálattal, a kiszolgálással, ahol jólesik az időt eltölteni. Törzshely 2022 játékunk első, február 14-ig tartó szakaszában jelöléseket várunk, február 28-tól pedig indul majd a szavazással egybekötött nyereményjáték, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, míg a legtöbb voksot kapó törzshelyek milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek. 

 

 

A részleteket a zaol.hu oldalon olvashatják, s ott adhatják le a nevezéseket. Vendégként és tulajdonosként is lehet jelölni helyeket, majd a szavazási időszakban, március 25-ig nincs más teendő, mint minél több voksot leadni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!