Frissen Zalából

2021.07.21. 11:00

Játékos haditornát rendezett a klub Gyenesdiáson

A keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjasklub játékos haditornára hívott nyugdíjasokat és ifjakat tömörítő társklubokat, hogy tízpróbában megmérkőzzenek.

ZH

A díjkiosztó pillanatai

Fotó: Bethlen Gábor Nyugdíjasklub

A szíves invitálás nyitott fülekre és vállalkozó, „harc­edzett” bátrakra talált, számolt be róla Bajzik Lajosné klubtitkár. A gyenesdiási sportklub kellemes környezetében durrogtak a fegyverek, feszültek az íjak, röppentek a nyilak, régi gyermekkort felidéző csúzlik találtak célba, gurultak a pétanque-golyók és pattogtak a pingponglabdák, a dartstábla rengett a süvítő szárnyas nyilak erejétől, és volt észtorna is, írta tudósításában a klubtitkár.

A díjkiosztó pillanatai
Fotó: Bethlen Gábor Nyugdíjasklub

A fiatalok ügyessége mellett nem maradtak szégyenben az idősek sem, akik derekasan álltak helyt minden állomáson. Helyezések, ahogy egy komoly versenyhez illik, voltak, de minden csapat győztesnek könyvelhette el magát, és egy remek hangulatú, barátságos légkörű napot tudhattak maguk mögött a játékos haditorna résztvevői.

– Jövőre veletek ugyanitt találkozzunk – e búcsúszavakkal köszöntek el egymástól vendégek és vendéglátók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!