Szponzorált tartalom

2021.07.20. 11:13

Egészséges bőr az év minden napján

Az ápolt és gyönyörű bőr a szépség záloga.

Kép forrása: makeup.hu

A szépség pedig elképzelhetetlen a bőr egészsége nélkül. A smink csak maszkol és kiemel, segít elrejteni a hibákat és hiányosságokat vagy hangsúlyt ad a megjelenésnek.

Hogyan ápoljuk bőrünket?

Milyennek kell lennie a kiválasztott kozmetikumoknak? Ez a téma mindig aktuális. Minden kozmetikai cég nap mint nap azon fáradozik, hogy valami újat, úttörőt hozzon létre a szépség és egészség érdekében.

Kép forrása: makeup.hu

A legfontosabb elv, hogy a kozmetikumoknak szezontól és kortól függőnek kell lenniük. Hisz azok az ápoló és tisztító termékek, amelyek a tinédzsereknek vannak kifejlesztve egyáltalán nem felelnek meg az érett bőr problémáinak a kezelésére. Ugyanaz a helyzet a hideg időszakra készült zsírosabb állagú krémek nyári alkalmazásával. Ezek több kárt okozhatnak, mint azt elsőre gondolnánk.

Mihez vezet a hanyagság?

Sajnos nagyon kis százalékunkat áldott meg az anyatermészet tökéletes és egészséges bőrrel, amely nem igényel szisztematikus ápolást. A lakosság többségének viszont nagyobb erőfeszítést kell tennie az egészséges megjelenés érdekében. A bőr ápolásába való fektetés – egy invesztálás a jövőbe. Ha már fiatalon elkezdjük a táplálást a bőrünk évek múlva megköszöni nekünk ezt. A korral járó ráncok, pigmentfoltok, szeplők és hiányosságok később fognak bennünket aggasztani. Bőrünk pedig nap mint nap ragyogni fog. A https://makeup.hu/brand/30469/ linkre kattintva minden szükséges kozmetikum megtalálható a tökéletes bőrápolás megvalósításához.

Örök dilemma – mikor kezdjük a bőrápolást?

Az igazság az, hogy születésünktől kezdve. A bőrnek a levegővel való érintkezés pillanatától bizonyos igényei vannak. Legyen szó hidratálásról, amely a száraz bőr számára mindig aktuális vagy ráncfeltöltésről amikor már a kollagénhiány problémája lép fel.

A kozmetikumok alapanyagait képző értékes elemek, természetes alapanyagok és egyedi összetevők segítik a bőr normál működését. Ezek az összetevők gondoskodnak a szövetek normál pH-egyensúlyáról, regenerálásáról és fiatalító hatásuk is van.

Szánj mindössze napi 5 percet magadra és bőröd ápolására és meglátod, hogy minden perc megérte, mert a gyönyörű és egészséges megjelenés senkit sem hagy hidegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!