Frissen Zalából

2021.06.29. 12:00

Telt sátras nap volt a vasárnap Kerkabarabáson

A település búcsúi ünnepéhez, Péter és Pál apostol napjához kapcsolódóan szervezte meg falunapi programját az önkormányzat. Vasárnap délután szórakoztató programok sokasága várta az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

Dömötör Balázs a rajongói körében

Fotó: Gyuricza Ferenc

A színpadon Éder Gábor, Dömötör Balázs, a Pacsirták együttes, valamint a pórszombati kangoocsoport tagjai váltották egymást, emellett latintánc-, illetve hastáncbemutatót is láthatott a közönség, utóbbit egy csesztregi formációtól. Paál István, a település polgármestere úgy fogalmazott: a programok összeállításánál ezúttal az volt az elsődleges szempont, hogy kezdve a nyugdíjasokig minden korosztálynak kedvezzenek.

Dömötör Balázs a rajongói körében
Fotó: Gyuricza Ferenc

– Idén pályázati vagy bármilyen más külső támogatás nélkül, saját erőből szerveztük meg a falunapot, de így is sikerült olyan tartalmas programsort összeállítani, amely rengeteg érdeklődőt vonzott – fogalmazta meg Paál István. – Nemcsak a helyiek látogattak el a kultúrházhoz, a környékbeli településekről is sok érdeklődő érkezett, teljesen megtelt a rendezvénysátor. Mindezt úgy, hogy a június végén szokatlanul nagy hőség sem riasztotta el a vendégeket.

A polgármester azt is hozzátette: a kulturális és szórakoztató programok mellett sportrendezvények gazdagították még a falunap kínálatát, így a kora esti órákban a helyi labdarúgócsapat kispályás mérkőzésen győzte le Lentikápolnát, emellett büntetőrúgó versenyt is rendeztek, utóbbi során a lenti Kovács Milán bizonyult a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!