Frissen Zalából

2021.06.07. 17:00

Kivételes felvételek a Balaton térségéből és Nagykanizsáról

Csuháné Szabó Gabriella és férje, Csuha Péter repüléseiről már számtalanszor beszámoltunk. Nemrégiben kivételes képeket készítettek a levegőből a Balaton térségéből és szűkebb pátriájukról Nagykanizsáról.

Benedek Bálint

A legénység

Csuha Péter elmondta: Siófok mellől, a Papkutapusztai repülőtérről indultak egy 172-es Cessnával, ami egy négyszemélyes, egymotoros kisrepülő. Gyönyörűek voltak a repceföldek, a Balaton, sőt még a felhőket is megnézték közelebbről. Megnézték a Csónakázó tavat és a házaikat felülről. A szép időjárás különösen élvezetessé tette a repülést.

A visszaúton az északi part mentén repültünk, érintettük Keszthelyt, megnéztük a Badacsonyt és Tihanyt is – mesélte. – A Balaton környezetében külön előny, hogy a víz hatására sokkal nyugodtabb volt a levegő, így olyan utunk volt, mintha egy jó minőségű légi autópályán haladhattunk volna. Papkutára mindig élmény visszaérni, egy különösen jó pályával rendelkező repülőtér, kifejezetten vendégszerető csapattal. Valószínűleg a közeljövőben is jövünk még Kanizsára és környékére. Ugyan már szinte mindenhol repültünk a feleségemmel az országban, de Zalába visszatérni mindig különleges élmény és látvány.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/ilyen-lenyugozo-a-tihanyi-felsziget-a-felhok-kozul-4701079/

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/az-ev-utolso-napjan-is-a-levegoben-4804003/

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lenyugozo-a-fagyos-balaton-is-videoval-es-galeriaval-4947658/

https://www.zaol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/ilyen-kaprazatos-budapest-a-felhok-kozul-4732240/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!