Hirdetés

2020.01.24. 13:44

Ünnepeljen party sátor alatt

Egy parti szervezésekor sok mindenre kell ügyelni és gondolni. Minden apróság fontos, hogy a rendezvény tökéletes legyen.

Party sátor – nagy és kicsi parti

Nem számít, kicsi vagy nagy rendezvény – mindig sikert kell aratni. A sátor méretét az emberek létszáma befolyásolja. A legszűkebb körű családi ünnepeket ünnepelheti a legkisebb méretű sátorban, ebben az esetben elegendő 2x2m. Nagyobb rendezvények rendezésekor nagyméretű sátrak állnak rendelkezésre. A sátrakat egymás mellé is felállíthatja, így olyan teret hoz, amilyenre épp szüksége van. A party sátor használható családi ünnepségekre, vállalati találkozókra, de különféle társadalmi rendezvényekre is. A felállítása nem igényel sok időt, így a megtakarított időt maximálisan öszpontosíthatja a rendezvény elkészítésére.

Party sátrak – szerkezete

A sátor színét a party témája szerint választanám. Nyolc különböző szín áll rendelkezésre. A sátrakat három külön álló tetőponyvával árusítjuk. Magán, privát hely létrehozására használja az oldalfalakat a sátor lezárására. Negyedik oldalfal segítségével a sátrat teljesen lezárhatja. Az oldalfalakat a sarkakon is összecsatolhatja, így igazán védett helyet hoz létre.

A szerkezet kiválasztása az egyik legfontosabb pont a sátor vásárlásánál. Acél vagy alumínium? Mi a különbség a két szerkezet között? Természetesen a legfőbb különbség a súly. Az alumínium sátrak egy harmaddal könnyebbek, mint az acél szerkezetek. A strapabírósak szempontjából minden modell különbözik egymástól. Igyekszünk az adott árban a legjobb minőséget nyújtani a vásárlónak. A kerti sátrakat használhatják kiállításokon, piacokon vagy otthon a kertjében. Az éttermek is a terasz tetőfedésére party sátrakat használnak. Felállításuk és lebontásuk gyors és egyszerű. Pár percen belül a party sátrak készen állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!