idén a keszthelyi kórházat támogatja

2019.12.10. 07:00

Légy hasznos! Csatlakozz Manninger Beáta jótékonysági akciójához

Manninger Beá­ta táplálkozási tanácsadó, televíziós szakember 14 évvel ezelőtt indította útjára saját, civil jótékonysági kezdeményezését Légy hasznos! címmel.

ZH

Manninger Beáta, a jótékonysági akció kezdeményezője

Fotó: ZH

Advent idején, minden évben más-más csoportot ajándékoz meg, melyhez mindig csatlakoznak önkéntes civilek is – tájékoztatta lapunkat Manninger Beáta. Volt, hogy szenvedélybetegek, pszichiátriai osztályok, daganatos gyerekek, egyedülálló idősek voltak a kedvezményezettek.

Manninger Beáta, a jótékonysági akció kezdeményezője
Fotó: ZH

Ez évben ­Manninger ­Beáta országos felhívást tett közzé saját blogján (Facebook – MÉRLEGelj), ahol arra kérte a csatlakozni kívánó civileket, hogy keressenek a saját lakóhelyükön rászoruló családokat, intézményeket, akiknek csomagot juttatnak. A szervező elmondta: ő az idén a keszthelyi kórház gyermekosztályára viszi ajándékait. Az országos felhíváshoz eddig Zala megye mellett Somogy, Pest és Vas megyéből is csatlakoztak már segíteni szándékozó civilek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!