Ez történt 2018-ban

2018.12.29. 13:00

Az épülő M76-os okosút, és az idei első hó tartott benneteket lázban novemberben

Csupán pár nap van hátra az évből. Visszatekintésünk november legolvasottabb cikkeivel folytatjuk.

zaol.hu

A szilveszter közeledtével a hónapokat egyesével áttekintve megmutatjuk, hogy mely témák érdekelték olvasóinkat a leginkább a 2018-as évben. A januári, a februári, a márciusi, a májusi, a júniusi, a júliusi, az augusztusi, szeptemberi és októberi listánkat a hónapokra kattintva érheted el!

Ahogy megszokhatták, összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Főleg a Zala megyét érintő eseményekre fókuszáltunk, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 novemberében!

1. Épül a Zalaegerszeget és az M7-es autópályát összekötő M76-os út

Nem csak a Zalaegerszeg és az M7-es autópálya közti gyorsabb és kényelmesebb eljutást szolgálja majd az M76-os gyorsforgalmi út, hanem a modern technika, s a járműipar fejlődése szolgálatában is áll majd – nem véletlenül hívják okosútnak. A teljes cikket ITT tudod elérni.

2. Megérkezett a hó Zala megyébe

Senki sem gondolta volna, hogy ilyen hamar fog átváltani az enyhe, már-már tavaszias novemberi időjárás a télbe. A teljes cikket ITT böngészheted át.

3. Átadták a Zala megyei Prima Díjakat

A nagykanizsai HSMK színháztermében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Zala Megyei Elnöksége rendezte meg Zala Megyei Területi Prima Díj ünnepélyes gálaestjét. A teljes cikket ITT olvashatod el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!