Koncertsorozat

2018.07.11. 11:30

Szerdán kezdődik a Klassz a parton Keszthelyen

Szerdán lesz a Klassz a pARTon című nyáresti komolyzenei koncertsorozat első keszthelyi hangversenye. A szeptember 22-én záruló fesztivál számos külföldi előadót sorakoztat fel, sok településen, sőt a határon túl is lesznek koncertek.

Szabó Judit

A Helikon Kastélymúzeumban ma 20 órakor Sebestyén Márta és a Szent Efrém Férfikar lép fel, pénteken pedig este nyolckor a Balaton-parti Zenepavilonnál a Corridor Fagott Quartet, amelyben Lakatos György, Duffek Mihály, Stefán Zsófia és Tóth Sára Rebeka játszik. Július 13-án (péntek) 20 órakor a kastélymúzeumban ad koncertet Rohmann Ditta gordonkaművész, Oláh Vilmos hegedűművész és Szűcs Máté brácsaművész. Július 14-én (szombat) 20 órakor ugyanott Érdi Tamás zongoraművész lép fel, a koncertsorozat házigazdája.

A Klassz a pARTon fesztiválhoz több mesterkurzus csatlakozott, a gyerekeket pedig strandokon, hajókirándulásokon ismeretterjesztő programokkal várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!