Becsület

2017.10.25. 08:09

Köszönet a buszsofőrnek

Megértés, becsület és tisztesség. Vannak még jó emberek – erre világít rá olvasónk, a dél-zalai Valkonyán élő Magyar Emil szerkesztőségünkhöz eljuttatott levele.

Horváth-Balogh Attila

Magyar Emil levelében pozitív tapasztalatát osztotta meg velünk.

Ahogy elöljáróban fogalmazott: „Teszem mind ezt a jótett helyében jót várj szellemében, mert tudom, amint nekem, úgy másnak is jól esik a figyelem.”

Olvasónk egy autóbuszsofőrnek mondana köszönetet, azt remélve, lapunk hasábjain és a zaol.hu-n keresztül eljut üzenete az érintetthez, akinek nagyon hálás.

Így írt levelében: „Köszönöm annak a buszsofőrnek, aki október 14-én, szombaton az 5.40-es Nagykanizsa-Budapest járaton talált egy személygépkocsi kulcsot, és leadta azt a nagykanizsai autóbuszállomás információs irodájában. Ezzel tanúbizonyságot tett megértésből, becsületességből és tisztességből, mely tulajdonságokkal manapság sajnos, kevesen dicsekedhetnek. Ezúton szeretnék neki egészséget, boldogságot és további jó munkát!

Tisztelettel: Magyar Emil.„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!