Harmadszor is agyvérzést kapott

2022.03.20. 10:47

„Nem tudjuk, mikor engedik haza” - Felesége nyilatkozott a zalai Sláger Tibó állapotáról

A zenész két hétig feküdt az intenzív osztályon, és két napon keresztül kritikus volt az állapota. Azóta szerencsére napról-napra újra erősödik.

ripost.hu

Sláger Tibó

Forrás: ZH

Mint arról korábban beszámoltunk, Sláger Tibó kórházba került. Harmadszor is agyvérzést kapott. Tibor három héttel ezelőtt az otthonában lett rosszul és rengeteget köszönhet annak, hogy felesége időben észlelte a jeleket - írja a Ripost. 

 

„A férjem három hete kapott agyvérzést, ez már a harmadik volt neki. Az első 12 éve történt, a második 6 esztendeje, és most ez… ” – árulta el a Blikknek elcsukló hangon Mónika. A sztrók azért is nagyon veszélyes, mert elszenvedője sokszor észre sem veszi, mi történik vele.

 

„A férjem sem tudta, hogy agyvérzése van, én viszont már a hangjából, a beszédéből tudtam, hogy nagy a baj. Azonnal hívtam a mentőket, akik szerencsére hamar kiérkeztek. Ilyenkor minden pillanat, minden másodperc számít, gyakorlatilag ez dönt arról, hogy túléli-e az ember, vagy sem…” - árulta el Mónika.

 

Sláger Tibó két hétig volt az intenzív osztályon, ráadásul két napon keresztül kritikus volt az állapota. Nagyon aggódott érte a családja, felesége még egy imaláncot is létrehozott a gyógyulásáért.

 

„Tibó még nincs itthon, jelenleg tart a rehabilitációja. Nem tudjuk még, hogy mikor engedik haza, előbb be kell állítani a vérnyomását, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Ettől függetlenül elmondhatom, hogy napról napra jobban van, és reméljük, hamarosan elhagyhatja a kórháza” – árulta el a Blikknek Mónika, aki kétnaponta látogatja a férjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában