Frissen Zalából

2021.12.07. 12:12

Udvarhölgy lett a zalaegerszegi Sabjanics Zorka

A fiatal lány a 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás tini kategóriájának második helyezettje lett.

zaol.hu

Sabjanics Zorka, mint a Tündérszépek 2020 indulója

Forrás: Pezzetta Umberto

December 4-én a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában rendezték meg Magyarország legrégebbi szépségversenyét. A közel négy órás gálaműsorban összesen négy alkalommal vonultak fel a versenyzők, valamint látványos fotó tour is segítte a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket, akik végül a Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményeiben várták a ceremónia fénypontját – derül ki a szépségverseny hivatalos közleményéből.

A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talált. Megválasztották a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de a Naturliget és a La Burrata Mozzarella díjazta a döntősöket.

 

A felnőtt első helyezett, Békési Noémi udvarhölgyei társaságában

Forrás: Miss Hungary

 

A korona végül Békési Noémi fejére került, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett.

A Tini kategóriában a csongrádi Fekete Vivient választotték a legszebbnek, első udvarhölgye a zalaegerszegi Sabjanics Zorkát második udvarhölgye pedig a pomázi Faragó Maja lett.

A Tini kategória nyertesei, balról Sabjanics Zorka, Fekete Vivien és Faragó Maja

Forrás: Miss Hungary

Sabjanics Zorka egyébként a zaol.hu olvasóinak sem lehet ismeretlen, hiszen – az akkor még csak 16 éves szépség – 2019-ben a Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön is feltűnt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában