Mielőbb színpadra állna a zalai énekes

2020.07.10. 09:00

Új dal érkezik R-stone-tól

A „karanténidőszak” után szeretne mielőbb találkozni a közönséggel és nagy bulikon örömet szerezni a rajongóknak Dobri Zsolt, azaz R-stone, aki új dallal is készül a járványhelyzet utáni rendezvényszezonra.

ZH

Dobri Zsolt, azaz R-stone énekes-dalszerző már nagyon készül a „karanténidőszak” utáni buliszezonra

Fotó: ZH

A zalai énekes-dalszerző a falunapok gyakori vendége megyénkben és szerte az országban, illetve a videómegosztó portálokon is gyakran megörvendezteti követőit zenéivel és többnyire zalai helyszíneken forgatott klipjeivel. A saját dalokat és albumokat jegyző előadó egy ideje a mulatós stílusban „utazik”, de a romantikus dallamok és az érzelmes témák sem állnak tőle távol.

Dobri Zsolt, azaz R-stone énekes-dalszerző már nagyon készül a „karanténidőszak” utáni buliszezonra
Fotó: ZH

Mint azt lapunknak elmondta, nehezen élték meg a vírusidőszakot, hiszen a fellépések elmaradtak, de bízik benne, hogy a zenei élet újraindulásával ismét találkozhat személyesen a közönséggel; ő maga nagyon várja, hogy újra színpadon álljon, és a rajongók jelzései alapján is sokan szeretnének már egy pörgős R-stone-buliban szórakozni. Zsolton mindenesetre nem múlik; új dalt ír (amely a gyermekéről szól, Köszönöm, hogy vagy nekem címmel) és hozzá klip is készül hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában