hajóbaleset

2019.06.03. 19:12

Koreából üzent a magyar focista

A Dél-Koreában futballozó No­vothny Soma a Budapesten hajóbalesetet szenvedő dél-koreai turisták emlékének ajánlotta a legutóbbi mérkőzésen lőtt gólját.

No­vothny Soma csa­pata, a Puszan 2-2-es dön­tet­lent ját­szott hazai pá­lyán a Szu­von­nal a dél-ko­reai lab­da­rúgó-baj­nok­ság má­sod­osz­tá­lyá­ban.

A találkozó első gólját a magyar csatár szerezte, aki később Instagram-oldalán megható üzenetben, a Budapesten hajóbalesetet szenvedő dél-koreai turisták emlékének ajánlotta a találatot – írja a Ripost.

Nagyon sokkolt, ami történt Budapesten a dél-koreai turistákkal. Különösen azért, mert amióta megérkeztem Puszanba, azt éreztették velem, hogy otthon vagyok, és az első pillanattól kezdve elfogadtak.

Itt mindenki a híreket várja Budapestről, ahol hét turista elhunyt, és még mindig keresnek másokat. Magyarként és emberként, ezt a gólomat mindannyiuk emlékére szeretném ajánlani. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak – írta a képhez Novothny Soma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában