Bulvár-celeb

2023.09.18. 05:00

Végre kiderült, Szorcsik Viki miért csavarta el Csuti fejét

A Jóban Rosszban egykori szereplője elárulta, hogyan jött össze Kulcsár Edina exével.

MW

Forrás: TV2

Szorcsik Viki jelenleg a Power of Love társkereső reality műsorvezetőjeként látható a SuperTV2-n. Nem is kívánhatott volna magának jobb kihívást, ugyanis ő maga is megtapasztalta már, milyen bonyolult a párkeresés, sőt, az is előfordult, hogy egy tévéműsorban lett szerelmes.

Szorcsik Viki a hot!-nak mondta el a véleményét arról, hogy szerinte meg lehet-e találni az igazit vagy a szerelmet egy realityben, a kamerák előtt – derül ki az Origo cikkéből. 

Azt gondolom, hogy igen, mert ez konkrétan velem is megtörtént egy másik műsorban. A kamerák előtt lettem szerelmes, tehát az én példám azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen

– árulta el a lapnak, hogy mikor és hogyan jöttek össze Csutival.

Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Ripost

„Sajnos nagyon nehéz ma párt találni, mert ebben a felgyorsult világban mindenkinek megvan a saját ritmusa, és folyamatosan elmegyünk egymás mellett. 

Nem adunk elég időt a másiknak, tehát nem együtt élünk, hanem egymás mellett. Én kifejezetten jól érzem magam egyedül is, viszont ha párkapcsolatban vagyok, akkor nagyon el tud kapni a szerelem. 

Ilyenkor mindent szeretnék megkapni a másikból, és én is ugyanezt adom” – mondta el őszintén a színésznő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában