Bulvár-celeb

2023.06.29. 14:00

Alig született meg a kisfia, külföldre szökött a hétköznapok elől Kustánczi Lia

A gyönyörű DJ felpakolta gyermekét, és a világ végére utazott.

MW

Forrás: Instagram

Április elején, 40 éves korában hozta világra első gyermekét Kustánczi Lia, de mint állítja, nem paramami. Erre vall az is, hogy még nincs három hónapos Benett, de már  hosszú útra indultak vele a szülei. A kisfiú miatt az elmúlt hetekben nem sokat aludt a sztáranyuka, úgy érezte, hogy jót tesz majd az egész családnak a környezetváltozás - írja a Metropol.

Lia már majdnem lemondott a saját családról, amikor rátalált a nagy Ő. Párjával már a kapcsolat legelején tudták, hogy szeretnének gyermeket, aki hamar meg is fogant. Benett hiába első baba, anyukája igyekszik mindent lazán kezelni azóta is, ami persze nem azt jelenti, hogy felelőtlen, ráadásul a párja is mindenben segít neki.

Forrás: Metropol

A párom először azt mondta, hogy ő aztán biztos nem fog pelenkázni! Mostanra viszont rájött, hogy teljes mértékben szerelmes a fiába, így legfeljebb akkor mondja nekem, hogy segítsek, amikor egy-két napig nem volt kaki, és egy nagyobb csomag várható. Egyébként mindenből kiveszi a részét és nagyon ügyes, szóval büszke vagyok rá, hogy ilyen párom van

- nyilatkozta még korábban a csinos DJ.

Párja a elmúlt nehezebb hetek után egy kis megérdemelt pihenésre vitte családját. A sztáranyukával összepakoltak, és hármasban repülőre ültek, hogy egy  - láthatóan nem a szomszédban lévő - nyaralóhelyen kipihenjék magukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában