Bulvár-celeb

2023.05.25. 06:05

Nagyon megváltozott Kustánczi Lia a szülés óta

Minden gondolata a kisfia körül forog.

Az egykori lemezlovas, Kustánczi Lia 40 évesen próbálhatta ki magát először anyaszerepben: kisfia, Benett körülbelül hat hete, április elején látta meg a napvilágot. Bár sok híresség hónapokig, sőt akár évekig rejtegeti gyermekét a kíváncsi szemek elől, Lia egyáltalán nem tartozik közéjük, büszkén jelent meg kisbabájával a szerda délelőtt megrendezett Smart Sport Expó és Fitness Fesztiválon – írja a Bors.

Benett nagyon nyugodtan viselkedett, a másfél órás sajtótájékoztatót is csendben, szemlélődve töltötte, Lia pedig boldogan és büszkén mesélt a Borsnak arról, hogyan érzi magát anyaszerepben.

– Ez egy teljesen új élethelyzet! Szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyukának lenni. Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, az éjszakák elég kemények tudnak lenni és tapasztalatlan még az ember. Épp ezért előfordulnak olyan elbizonytalanító pillanatok, amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy én képes vagyok-e erre, túl fogom-e élni, de ahogy telik az idő és egyre gyakorlottabb lesz az anyuka, a kétségek is köddé válnak. Szóval én imádom ezt az állapotot, imádok otthon lenni vele. Bele tudok veszni a mosolyába, a tekintetébe – kezdte a Borsnak Lia, hozzátéve, az ő kisfia sem mindig olyan nyugodt, mint a sajtótájékoztatón, ugyanis eléggé frontérzékeny.

A volt lemezlovasnak persze segítsége is van, párja ugyanis maximálisan kiveszi a részét a szülői teendőkből.

– A párom először azt mondta, hogy ő aztán biztos nem fog pelenkázni! Mostanra viszont rájött, hogy teljes mértékben szerelmes a fiába, így legfeljebb akkor mondja nekem, hogy segítsek, amikor egy-két napig nem volt kaki és egy nagyobb csomag várható. Egyébként mindenből kiveszi a részét és nagyon ügyes, szóval büszke vagyok rá, hogy ilyen párom van – mosolygott Lia.

Forrás: Bors

Gyorsan visszanyerte a terhesség előtti alakját

Lia őszintén elárulta, hogy 25 kilót hízott a várandóssága alatt, bizony olyan is előfordult, hogy állt a tükör előtt nagy pocakkal, és azt sem tudta, ki néz rá vissza. Természetesen ilyenkor sok nőt elfog az aggódás, és azon mereng, hogy vajon milyen gyorsan tud újra formába kerülni. Az egykori DJ-ről a rendezvényen senki nem mondta volna meg, hogy mindössze hat hete adott életet első gyermekének. Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy mi a titka.

A pocakomon van még öt kiló plusz, de sokat segített, hogy a szülés után egyből megváltozott, hogy milyen ételeket kívánok.

Amíg várandós voltam, nagyon kívántam az édes ételeket, úgy, hogy én nem vagyok édesszájú. Mégis a szénhidrátdús táplálkozás volt a fókuszban. Most inkább a zöldségek állnak a központban, a halak, a fehér hús és ettől nagyon gyorsan tud változni a testsúly, ha valaki tényleg odafigyel – hangsúlyozta az egykori lemezlovas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában