Bulvár-celeb

2023.04.28. 15:00

Ezért nem megy ki a pápát meghallgatni a mélyen vallásos Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő minden este imádkozik a kislányával, és templomba is járnak együtt.

Forrás: TV2

Az énekesnőnek fontos elve, hogy jóban legyünk embertársainkkal, mint mondja, nem elég csupán a Tízparancsolatot betartani. A kislányát, Glóriát is ebben a szellemben neveli. 

Örülök, hogy Ferenc pápa Budapestre látogat, de sajnos vasárnap nem fogok tudni kimenni a Kossuth térre meghallgatni a miséjét. Bármennyire is vallásos vagyok, mert az vagyok, most minden időmet a kislányomnak szeretném szentelni. Hatéves, így azt hiszem, inkább neki valóbb program lesz, hogy kimenjünk a Városligetbe a majálisra, sokat hintázzunk, énekeljünk, bulikázzunk

 – mondta az énekesnő, aki hosszú heteket töltött távol Glóriától az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása miatt - derül ki a Ripost cikkéből. 

"Aktívan gyakorlom a vallást, a kislányomat is erre az eszmeiségre tanítom. Például húsvét előtt megtartjuk a böjtöt, járunk templomba, és minden este elmondjuk a kis imánkat. 

Azt tanítom neki, hogy nem elég a Tízparancsolatot betartani, kell, hogy az embertársainkkal jól bánjunk, ez megtérül.

Fontos még számomra, hogy Istennel is kapcsolódjunk belül, és jóban legyünk vele” – zárta gondolatait a csinos énekesnő, aki nemrég hozta nyilvánosságra, hogy újra boldog párkapcsolatban él. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában