Hahót

2010.12.16. 09:36

Évzáró adománynap Hahóton

Az Aranyfény Civil Egyesület önkéntesei december 14-én, kedden a hahóti általános iskolában tartották az idei év utolsó adománynapját.

Budavölgyi Kálmán

A diákok nagy örömmel válogattak a temérdek felajánlás közül. Hat asztal telt meg roskadásig a - zömében gyermekruhákat tartalmazó - adományokkal. A ruhákon kívül játékok és cipők szerepeltek a felajánlások között. A program sikeréhez a tanulók és helyi önkéntesek is hozzájárultak. Közülük többen ruhát is hoztak a helyszínre, együtt pakolták a dobozokat, segítettek egymásnak a válogatásban.


A résztvevők az adományok mellett szaloncukrot és sok mosolyt kaptak a szervezőktől. Köszönik mindazoknak a segítségét, akik az idei évben a jótékonysági tevékenységükhöz bármilyen módon hozzájárultak.

Az Aranyfény Civil Egyesület az éves munkáját a szokásos karácsonyi rendezvényével zárja december 17-én, a nagykanizsai Halis István Könyvtárban. A Munkás úti Adományközpont működése január 18-án indul újra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!