Gazdaság

2012.02.20. 06:38

Zalaiak is bemutatkoztak a 19. FeHoVa kiállításon

Budapest - Immár 19. alkalommal tartották meg a hét végén a FeHoVa, a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítást a Budapesti Vásárközpontban. A komoly hagyományokkal rendelkező bemutatót az idén is nagy szakmai és civil érdeklődés kísérte.

Osváth Sarolta

Az idei fegyver, vadász és horgász seregszemlén tizennégy ország több mint kétszáz kiállítója vett részt. A hobbi és a professzionális sport, illetve az agrárgazdaság speciális ágazatának rendkívül sokszínű piacát mintegy tizenkétezer négyzetméteren bemutató kiállítás a szakmai és a nagyközönség számára egyaránt sok és látványos újdonságot kínált. Az A pavilonban kapott helyet a magyar vadászati hagyományokat reprezentáló trófeakiállítás, s gazdag bemutatót rendeztek a horgászat kedvelőinek is. Sok érdeklődőt vonzottak a sport- és vadászfegyverek is.


Zalából Gémesi Tamás (Nagykanizsa), a Gold-Silber Kft. (Keszthely), Salamon Károlyné egyéni vállalkozó (Zalaegerszeg), a keszthelyi vadászati múzeum, valamint a Zalaerdő Erdészeti Zrt. mutatkozott be a kiállításon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!