Gazdaság

2011.12.16. 17:58

Zala Megye Fejlesztéséért Díjat kaptak

A Zala Megyei Területfejlesztési Tanács pénteken megtartotta utolsó ülését. A program keretében ketten vehették át a Zala Megye Fejlesztéséért Díjat.

Péter Gyöngyi


Az elismerést Kámán János, a zalaegerszegi PYLON-94 Gép- és Acélszerkezetgyártó Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Szabadics Zoltán, a nagykanizsai Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. elnök-vezérigazgatója   vehette át a pénteki összejövetelen.

Az ülésen értékelést, összegzést  hallhattak az egybegyűltek a Nyugat-dunántúli Operatív Program 2011 2013. évi Akciótervének teljesítéséről, illetve a következő periódusra, a 20142020. közötti uniós költségvetési  időszakra vonatkozó  elképzelésekről, a közös alapelvekről.

További három előadás keretében  a Magyarország-Horvátország IPA, az Ausztria-Magyarország, valamint a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programról, azok eredményeiről, a jóváhagyott projektek számáról, a támogatások mértékéről, továbbá a várható pályázatokról, a felhívások határidejéről kaptak ismertetőt az rendezvény résztvevői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!