Gazdaság

2011.01.20. 19:30

A nagykanizsai kamara jubileumi ünnepe elismerésekkel

A tíz éve alapított Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) jubileumi küldöttgyűlésén elismerések átadására is sor került.

Kelemen Valéria

Nagykanizsa MJV Önkormányzata és az NKIK 2010. november 29-én tette közzé a minősített vállalkozók jegyzékébe való felvételről szóló felhívást, melyre csaknem negyven vállalkozás nevezett.

A bizottság döntése értelmében az első tíz – ASC Vent Kft., Ép-Kanizsa Kft., Gázgép Kft., H-Csapó Bt., Kanizsa Ablak Kft., Kanizsa Trend Kft., KM Light Kft., RMP Bt., Termoszerviz Kft., Vion-Mix Bt. – már megkapta a „Nagykanizsa város Minősített Vállakozója” címet.

Az erről szóló tanúsítványt Cseresnyés Péter polgármestertől és az NKIK elnökétől, dr. Polay Józseftől vehették át.

- A cím tulajdonosai vállalják, hogy kiváló minőségben, lehetőleg pótmunka nélkül, az alvállalkozókat kifizetve, tartozások nélkül munkálkodnak - mondta dr. Polay József.- Egy további lépésben szeretnénk elérni, hogy a minősített vállalkozók - ha elérünk egy megfelelő számú kört - egymásnak engedményeket és kedvezményeket adjanak.

 

A több mint 350 tagot számláló NKIK ünnepi küldöttgyűlésén „Kamarai Munkáért” díjat kapott Anek Judit, Kalamár István, Kálovics Ferenc, Kiss László, dr. Polay József, Wilheim Gábor alapító tag, továbbá Kurucz István, Nagy Jánosné és Cserti József, az NKIK általános alelnöke.

A 10 éves jubileum alkalmából dr. Polay József emléklappal és a megalakuláskor készült fotóval köszöntötte az első elnökség tagjait: Czoborné dr. Pintér Ildikót, Draskovics Györgyöt, Doucha Ferencet, Ferencz Józsefet, Kiss Lászlót, Kovács Antalt, Szili Győzőt, Páli Lászlót és Pataki Károlyt. A régiós hagyományokat ápolva, az együttműködés elismeréséül Cseresnyés Péter polgármesternek, dr. Parragh Lászlónak, az MKIK elnökének és Dunai Péter főtitkárnak, valamint a Vas és a Zala megyei, s a Soproni és Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnökének adott át emléklapot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!