Foci

2009.04.22. 02:29

A diákcsoportok ingyen mehetnek

Zalaegerszeg (bl) - A labdarúgó NB I-ben két nagyon fontos hazai mérkőzésre kerül sor szombaton és kedden a ZTE Arénában.

Bóbics László

Zalaegerszeg (bl) - A labdarúgó NB I-ben két nagyon fontos hazai mérkőzésre kerül sor szombaton és kedden a ZTE Arénában.

A kék-fehérek szombaton 19 órakor a tavaszi szezonban botladozó Vasast fogadják. A fővárosiak még így is közvetlenül mögöttük, a negyedik helyen állnak a bajnokságban. Kedden - szintén 19 órától - pedig a tavasszal eddig jól szereplő Győr lesz az ellenfél.

A szombati mérkőzésre már most nagy az érdeklődés, ezért a mérkőzésnapon egy pénztár már reggel 9-től 13 óráig nyitva tart, a többi pedig 16 órakor nyit majd. Kedden is lehet elővételben tikettet vásárolni, 9 órától. Kapunyitás szombaton és kedden is 18 órakor lesz. Mindkét meccs előtt kaphatók a Győr elleni mérkőzésre és az április 30-i Rock Arénára érvényes kombinált belépőjegyek is.

A megyéből érkező szervezett diákcsoportok a mérkőzésekre ingyenes belépőt kaphatnak, de ezt péntek délutánig jelezni kell a klubnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!