Foci

2015.02.04. 12:50

Legyőzték a színészeket

Zalakomár - A hétvégén 14 csapat részvételével teremlabdarúgó torna zajlott le az általános iskolában. A viadal előtt a helyi öregfiúk a színészválogatottal játszottak sportszerű gálameccset.

Pum András

A hagyományos kupára környékbeli és nagykanizsai csapatok mellé Somogyból is érkeztek résztvevők.

- Úgy gondoltuk, idén megpróbálunk valami újat nyújtani, ami nemcsak a sport iránt érdeklődőket mozdítja meg a faluban - mondta Tóth-Pajor Szabolcs főszervező. - A helyi erős sportközösség egyik tagja, a Flexibil-top Kft ügyvezetője, Kutasi Tamás közreműködésével sikerült meghívnunk az 1926-ban alakult magyar színészválogatottat, melynek soraiban jelen volt többek közt Nemcsák Károly, Laklóth Aladár és Balázs Pali is. Örömünkre a vendégek jól érezték magukat nálunk, annak ellenére, hogy egykori és a jelenlegi zalakomári labdarúgókból álló csapatunk 2-0-ra legyőzte őket. Tervben van egy nyári visszavágó is, amely a sportpályán kerülne megrendezésre.

A magyar színészválogatott és a zalakomári öregfiúk közös csapatképe a gálamérkőzés végén
Fotó: Tóth-Pajor Szabolcs

A Flexibil-top Kupát a somogyi Kuti SE nyerte, amely a döntőben a Galambokot fektette két vállra. Bronzérmes a házigazda Flexibil-top Zalakomár. Különdíjak. Legjobb kapus: Szőke Richárd (Galambok). Legjobb mezőnyjátékos: Baranyai Dánielt (Kuti SE). Gólkirály: Kovács Tibor (Zalakomár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!