Foci

2014.11.30. 13:45

Zalai megyeválogatott: nem sikerült a továbbjutás

Vasárnap Lipóton folytatódott a labdarúgó megyeválogatottak nyugat-dunántúli selejtezősorozata, melynek első napi küzdelmeit Zala együttese egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte és de még volt esélye az első helyre odaérni.

Kerkai Attila

A vasárnapi folytatás aztán nem sikerül túl jól a zalaiaknak, hiszen Komárom csapatától 2-1-re kaptak úgy, hogy a 2x25 perces találkozón a 32. percben Tóth L. révén még vezettek, de aztán a komáromiak a 40. és a 42. percekben szerzett gólokkal fordítottak.

A Fentős Pál vezette zalai csapatnak így már elszálltak a továbbjutási esélyei (az ötcsapatos tornáról csak a győztes jut be a két hét múlva sorra kerülő szegedi döntőbe). Zala együttese az utolsó mérkőzését a Veszprém ellen vívta, s az immár tét nélküli összecsapáson döntetlen született.

A Lipóton szerepelt Zala megye válogatottja

Komárom megye–Zala megye 2-1 (0-0)

Lipót, 100 néző. Jv.: Takács R.

Zala: Fábián A. – Kasza, Balla, Éder T., Molnár G. (Nedelkó), Csongár (Horváth T.), Nagy N., Pethő (Horváth D.), Gál (Kellner), Horváth P. (Hóbor), Tóth L. Edző: Fentős Pál.

Gólszerzők: Krammer (2), illetve Tóth L.

Zala megye–Veszprém megye 1-1 (1-1)

Lipót, 100 néző. Jv.: Bálintfi.

Zala: Tóth Zs. – Kasza, Éder T., Gál, Hóbor, Horváth T., Horváth D., Nagy N., Kellner, Tóth L., Horváth P. (Csongár) Edző: Fentős Pál.

Gólszerzők: Kellener, illetve Barcza,

A torna végeredménye később.

 

Előzmény:

Zalai megyeválogatott: egy győzelem és egy vereség szombaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!