Foci

2014.09.03. 16:40

Jön a Zala megyei labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulója

Zala megye - Megrendezték a megyei labdarúgó Magyar Kupa selejtezőinek a második fordulóját és elkészítették a harmadik forduló párosítását is, amelyet jövő szerdán rendeznek meg.

Bozó Péter

A rédicsi Igazi Károly (jobbra) rövid időn belül kétszer is bizonyíthat a Lenti TSZ ellen, előbb jövő hét szerdán, a Magyar Kupa Zala megyei selejtezőinek 3. fordulójában találkozik a két csapat. Fotó: Archív/Pezzetta Umberto

A legutóbbi sorozat egyik döntőse, a Csács-NSE csak az utolsó negyedórában szerzett gólokkal verte a Pölöskét, a Szepetnek és a Hévíz is tíz gólig jutott ellenfelével szemben a legutóbbi fordulóban és biztosan jutottak tovább.

A 2. forduló eredményei: Zalatárnok–Reák-Gép Bak 1–0, Gépalk Salomvár–Szerszámsziget-Zalalövő 0–4, Zalavár–Zalaapáti 0–3, Pacsa–Gelse Termál 0–2, Páka–Rédics 2–3, Murakeresztúr–Semjénháza 0–6, Óhíd–Türje 1–7, Csatár–Lets Do It Technoroll Teskánd 2–2, Bajcsa–Szepetnek 2–10, Sava-Borsfa-Borsfa–Letenye 4–3, Zalaszentlászló–Sümegcsehi 1–8, Zalacsány–Nagykapornak 5–1, Szivárvány Bútorház-Hahót–Alucsat-Zalaszentbalázs 3–2, Karmacs–Hévíz 0–10, Mumor–Lenti TSZ 0–3, Alibánfa–Tóth-Hús Pókaszepetk 0–3, Eszteregnye–Műszerautomatika Tótszentmárton 0–3, Nagykanizsa Bagola–Nagykanizsa 0–3, Botfa–Tarr Sprint Andráshida 0–6, Becsvölgye–Olajmunkás Gellénháza 1–4, Söjtör–Sportklub Gutorfölde 2–4, Páterdomb–Vasboldogasszony 7–2, Végh Farm Pakod–Zalaszentgrót 0–3, Rezi–Alsópáhok 1–3, Zalacséb–Zalaszentgyörgy 2–3, Nagylengyel–Böde 3–8, Sand–Flexibil Top-Zalakomár 0–5, Pölöske–Csács-NSE 2–3.

A 3. forduló sorsolása: Szeptember 10. (szerda), 16:30: Sava-Borsfa-Borsfa–Műszerautomatika Tótszentmárton, Zalaapáti–Alsópáhok, Zalaszentgyörgy–Szerszámsziget-Zalalövő, Sportklub Gutorfölde–Lenti TE Sport 36, Szivárvány Bútorház-Hahót–Semjénháza, Zalatárnok–Böde, Gelse Termál–Szepetnek, Türje–Zalaszentgrót, Csatár–Páterdomb, Sümegcsehi–Hévíz, Flexibil Top-Zalakomár–Nagykanizsa, Lenti TSZ–Rédics, Zalacsány–Tóth-Hús Pókaszepetk.

A Csács-NSE, a Tarr Sprint Andráshida és az Olajmunkás Gellénháza a 3. fordulóban erőnyerő, így nem kell pályára lépniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!