Foci

2014.04.11. 15:20

Csákvár-Andráshida: Villany-fényes rangadó

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában rangadó vár a Tarr Sprint Andráshida együttesére. A tabellán harmadik zalaiak szombaton (19.00) az éllovas Csákvár vendégei lesznek.

Kerkai Attila

A két együttes között jelenleg két pont a különbség a Fejér megyeiek „javára", ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak. Azonban nem is evvel foglakoznak a hidaiak, akik a legutóbbi fordulóban Balatonfüreden szereztek értékes pontot.

Két hete Polareczki Roland (sárgában) mesterhármasig jutott: ő is ott lesz Csákváron. Fotó: Pezzetta Umberto

– Azt mondtam a játékosoknak, hogy nagyon elégedett vagyok, hogy a bajnokság ezen időszakában ilyen presztízsű mérkőzést játszhatunk – kezdte ezzel esélylatolgatását Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője. – A sorozat kétharmadánál tartunk, ott vagyunk a dobogón és minél előrébb akarunk végezni. A mostani találkozón hazai pályán esélyesebb a Csákvár, de azt már tavaly és idén is bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a bravúrra is. A legfontosabb, hogy stabilnak kell maradnia a játékunknak, abból lehet csak építkezni. Csapatom harci kedve továbbra is megvan, s ennek örülök. Villanyfényes meccset játszunk, remélem, ez is feldobja együttesemet.

Az Andráshida együtteséből sárga lapok miatt mindenképpen hiányzik Babos Barna, és a kiállítása miatt négy mérkőzésre eltiltott Major Máté. Eltiltása ugyan lejárt Kovács Györgynek, de mint megtudtuk, ő viszont sérüléssel bajlódik, tehát a szereplése is kérdéses.

Kapcsolódó hírek:

Lendvai: nyerni kell!

Megyei III: hét végi program

Megyei II.: Szombaton négy mérkőzést rendeznek

Megyei I.: Folytatódik a harc a kiesés ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!