Foci

2013.06.18. 15:52

Ennél szorosabb meccsek jöhetnek

A labdarúgó Konföderációs Kupa első fordulójának utolsó találkozóján a B-csoportban mérkőzött az Óceániát képviselő Tahiti Nigériával.

Nos, ha lakosságaik számarányát nézzük, elképesztő afrikai fölényt  érzékelhetünk (a becsült 150 millió aránylik a 170 ezerhez), a pályán viszont "csak" 6-1 lett a "szuper sasok" javára.

Nos, az is biztos, hogy a brazíliai Belo Horizonte városának Estadio Mineirao létesítménye látott már nagyobb tömeget labdarúgó eseményen, a hétfő esti találkozó bizonyosan nem vetekszik majd egy-egy jobb Cruzeiro-meccs látogatottságával, viszont a gólok számára nem lehetett panasz. Nigéria mondhatni kellemesen bemelegített, Stephen Keshi szövetségi kapitány játékosai közül különösen Nnamdi Oduamadi volt elemében, hiszen a Milan kötelékéhez tartozó (de folyamatosan kölcsönben tartózkodó...) támadó háromszor is betalált az ellenfél hálójába.

Konföderációs Kupa, 1. forduló. B-csoport: Tahiti - Nigéria 1-6. G.: J. Tehau (54.), illetve Echiejile (5., 80.); Oduamadi (10., 26., 76.), J. Tehau (69. - öngól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!