Foci

2013.06.19. 12:21

Egerváron játszik a listavezető

A megyei labdarúgó-bajnokság hét végi fordulójában több rendkívül érdekesnek ígérkező találkozót is játszanak. Az első osztály éllovasa, a Zalalövő gárdája a mumus Egervár otthonában lép pályára vasárnap délután.

Bóbics László

A lövőiek már több alkalommal is meglepő eredményt értek el Egerváron. A meglepetés elsősorban arra vonatkozik, hogy a viszonylag gyengébb játékerőt képviselő hazaiak gyakran megtréfálták őket. A ZTK játékosai abban bíznak, hogy ezúttal nem érvényesül a szokott papírforma, és begyűjtik a három bajnoki pontot.

Az Andráshida gárdájának viszonylag könnyűnek látszik a helyzete, hiszen a Miklósfát látja vendégül. Igaz, a dél-zalaiak teljesítménye nem mondható rossznak a tavasszal, de a két keret erejét ismerve egyértelműen az ASC az esélyes. Számukra azért tűnik egy kicsit nehéznek a meccs, mert ez az úgynevezett "kötelező", ha itt botlanak, akkor nagyon sokat veszíthetnek.


Az előző héten Szentgróton nagy rangadót játszott a Csesztreg, most mind a két együttes újabb fontos találkozó előtt áll. A Femat gárdája hazai környezetben szombaton a Pókaszepetket fogadja. Ha a tabellára nézünk, egyértelműen a hazaiak az esélyesek, de jól tudják, hogy elég nagy energiákat kell ahhoz mozgósítani, és fegyelmezetten kell futballozni, hogy tudják tartani előkelő pozíciójukat az élmezőnyben.

A Zalaszentgrótra nehezebb feladat vár. A tavasszal csak meg-megvillanó Gellénháza vendégei lesznek. A hazai gárda teljesítménye kiszámíthatatlan, mert sokat dolgoztak a felkészülés alatt, de ennek az eredményéből még nagyon kevés látszott. Ha "elkapják a fonalat", megnehezíthetik a dolgát a bajnokesélyes grótiaknak.

A másodosztályban északon a remekül szereplő Páterdomb a szomszédvár Csácsbozsok-Nemesapátit látja vendégül vasárnap 16 órától. A listát sokáig vezető Cserszegtomaj dolga nem lesz egyszerű, hiszen Zalaapátiba látogatnak. A hazaiak már több meglepő eredményt produkáltak. Délen pedig a listavezető Gutorfölde a Pákát fogadja. Ez a meccs sem ígérkezik simának, de a gutoriak alaposan "megkeverték a lapokat", a bajnokesélyes és az aranyért küzdő Galambok dolgát rendkívül megnehezítették.



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!