Foci

2012.04.23. 02:27

NB III - Bódai gólja három pontot ért (képgaléria)

A labdarúgó NB III Bakony csoportjában szombaton félbeszakadt az NTE-Balatonfüred találkozó. Másnap a Hévíz FC együttese Sárváron játszott. A ZTE FC II. pedig ezúttal szabadnapos volt.

Zalai Hírlap

Hévíz: Szabó A. - Takács, Fisli, Sipos, Herbály - Kovács R.,(Bódai) Keszthelyi, Puhalák (Buza), Hováth M.(Proszt) - Horváth Gy., Karakai. Edző: Damina László.

Több alapembere is sérüléssel bajlódik a fürdővárosiaknak. Ráczra és Pandurra sem számíthat Damina László tréner. Így viszonylag sok, kevés NB-s tapasztalattal rendelkező fiatal kapott szerepet a zalai alakulatban.

A találkozó végig nagy küzdelmet hozott, egyik csapat sem tudott jelentős fölényt kiharcolni. A zalaiak nagyon fegyelmezettek voltak és ez sokat segített abban, hogy lépést tartsanak a hazaiakkal. A fordulást követően tovább javult a helyzetük, hiszen a vezetést is megszerezték. Egy szöglet után átszállt a labda a vendéglátók védői feje felett és a hosszú oldalon Bódai megzörgette a hálót, 0-1. Mint kiderült ez a találat 3 pontot ért a HFC-nek.

Érdekes esemény tanúi lehettek azok, akik szombat délután kilátogattak a Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh-Balatonfüred NB III-as labdarúgó-mérkőzésre. A nagykanizsaiak 3-1-es vezetésénél a 33. percben összedőlt a kapu. Szerencsére súlyosabb baleset, tragédia nem történt. A ritka pillanat előtt az történt, hogy a vendégek csatára Marosvölgyi Tamás 3-2-re szépített, s azzal a lendülettel, ahogy magasra ugorva a labdát a kapuba továbbította, egyben a hálóba is esett, a kapufa-szerkezet pedig egyszerűen megadta magát, és összeborult. A kapu alumínium szerkezete kijavíthatatlanul bebicsaklott. A játékvezető lefújta a találkozót. A találkozót valószínűleg újra kell majd játszani. Döntés kedden várható a szövetségben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!