Foci

2012.03.06. 09:58

Támogatóval erősítettek

Zalaegerszeg - Sajtótájékoztatón jelentették be: szponzori szerződést kötött az Andráshida SC és a távközlési szolgáltató cég, a Tarr Kft. A megyei labdarúgó-bajnokság címvédője ezentúl Tarr Sprint ASC néven szerepel.

zaol.hu

- A többéves megállapodás igen jelentősen megerősíti a klub anyagi hátterét - mondta Kugler László, az egyesület elnöke. - Hozzásegít minket, hogy a pályán kivívott jogosultságainkkal esetleg élni is tudjunk, avagy magasabb osztályban indulhassunk.


- Azért választottuk a megyei bajnokot partnerül, mert szimpatikus az andráshidai klubmodell - fogalmazott Tarr János cégtulajdonos. - Egyformán fontos a felnőtt csapat, a közel 200 fős utánpótlás, a létesítmény-fejlesztés és a tömegsport. A saját munkánkban is kiegyensúlyozottságra és minőségre törekszünk és ezt látjuk náluk is. Külön megfogott, hogy válogatott meccseket is rendez a klub és nagyon várom a Sport-M Kupában való szereplést.

A megállapodásból nem csak a felnőtt csapat, de minden korosztály profitál majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!