Foci

2012.02.01. 19:23

ZTE FC: ígéret van, de pénz még nincs

A ZTE FC labdarúgó készülnek a tavaszi szezonra. A nehéz anyagi helyzet ellenére szorgalmasan tréningezik a Prukner-legénység. Szerdán a horvátországi Koprivnicán edzőmeccset játszottak.

Bóbics László

A csapat háza tájáról szóló hírek szerint továbbra is azon dolgozik a vezetés, hogy a tartozásokat és a folytatáshoz szükséges anyagiakat megszerezzék. A játékoseladások – Kamber, Meye, Turkovs – tárgyalási szinten vannak, igaz ez a támogatókra is. Ennek ellenére egyelőre nem tudták még kifizetni a játékosoknak és a klubnál dolgozóknak a fennálló tartozásaikat.

Nagy Ferenc elnök megerősítette, hogy fontos napok előtt állnak. Ígéretek vannak, s remélik közülük néhány realizálódik.

Olyan híreket is lehet hallani, hogy a szlovéniai Lendváról, Polareczky Roland és Kocsis Adrián is visszatérhet.


Az edzőmeccset illetően a zalai csapat szerdán: Jahic – Kovács Gergő, Bogunovic, Varga R. – Kocsárdi, Kamber, Máté, Hidvégi – Szakály D. – Kovács Gábor, Balázs összeállításban kezdett a horvátok ellen. Félidőben 2-0-ra vezettek a hazaiak. A mieinknél csak Máté, Bogunovic és Varga R. játszotta végig a meccset. Csereként Vlaszák, Hervas, Turkovs, Mavolo, Pál D.,Vittman, Csordás és Szalai is pályára lépett a második 45 percben. A vendéglátók a folytatásban még egyszer megzörgették a magyar hálót, így alakult ki a 3-0-ás horvát győzelem.

A ZTE FC együttese a program szerint szombaton játssza újabb előkészületi találkozóját. A szlovéniai Lendván (14.30) lépnek pályára.



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!